12-05-2017

Testen bij De Fietser op 2e Pinksterdag!

Testrijden en fietsen bekijken doe je ook op Tweede Pinksterdag in De Fietser. Kom tussen 10:00 en 17:00u naar De Fietser. In ons restaurant geniet je ook van een leuke actie: je tweede drankje is dan namelijk gratis!

De Fietser geopend op 2e pinksterdag

 

Wil jij deze zomer nog graag kilometers afleggen op de elektrische fiets? Kom dan op 2e pinksterdag naar experience center De Fietser in Ede en vind gegarandeerd jouw ideale e-bike! Van 10.00u tot 17.00u staan de fiets experts voor jou klaar om je van alle benodigde informatie over de elektrische fiets te voorzien en meer te vertellen over de merken Sparta, Batavus en Koga. Daarna stap jij zelf op de fiets om op het grootste indoor testparcours te ervaren welk model het beste bij jou past. Ben jij na vijf modellen nog niet zeker van je keus? Dat is geen probleem, want er staan ruim 100 testmodellen voor je klaar.

 

Een bezoek aan De Fietser is een compleet dagje uit voor jong en oud. Op de verschillende merkwerelden bekijk je naast Sparta, Batavus en Koga tevens de collecties van Ghost, Loekie, Haibike en Van Nicholas. Je wandelt in het fietsmuseum langs de complete fietshistorie en je kunt in Restaurant De Fietser plaatsnemen voor een lunch of lekkernij en drankje. Het tweede drankje is op 2e pinksterdag gratis!*

 

Heb jij je keus gemaakt? Dan verwijzen wij jou voor de aankoop graag naar de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt. Wij wensen je alvast veel fietsplezier!

 

Ben je verhinderd op 2e pinksterdag? Experience center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. Op Vaderdag organiseert De Fietser tevens een E-bike Opstapdag. Houd onze websites in de gaten voor meer informatie.

 

 

*Deze actie geldt alleen op 2e pinksterdag.

Bezoek plannen? Klik dan hier