Beleef jouw Babboe-moment bij De Fietser!

Babboe maakt bakfietsen voor ouders, door ouders. Babboe bakfietsen zijn veilig, betaalbaar en betrouwbaar.
Jonge ouders inspireren ons in het maken van de ideale bakfiets.

Babboe, de nummer 1 bakfiets van Nederland

Babboe ontwikkelt al meer dan 10 jaar veilige en betaalbare bakfietsen. Onze missie is om het leven van families leuker en makkelijker te maken. Heen en weer naar school, boodschappen doen, bij vriendjes spelen en nog veel meer. Bij Babboe geloven wij erin dat we die momenten met de bakfiets nog leuker en gemakkelijker kunnen maken.

Babboe heeft een uitgebreid assortiment aan bakfietsen, voor jonge ouders maar ook voor hondenbezitters. Je krijgt 5 jaar garantie op de bakfiets. En voor onderhoud en reparatie komt een Babboe monteur gewoon bij jou thuis langs. Ontdek het gemak van een Babboe bakfiets bij De Fietser of kijk op babboe.nl.

Een feestje op wielen

Kies het model dat bij jou past!

Welk model Babboe bakfiets het beste bij jou past, hangt af van de samenstelling van je gezin en van waar je woont. We leggen je hieronder uit waar je uit kan kiezen.

Een twee- of driewieler?
De tweewieler bakfietsen zijn geschikt voor het fietsen met 1 tot maximaal 4 kinderen. De wielen van deze bakfietsen zitten achter elkaar, zoals op een gewone fiets. Hierdoor is de fiets smal en wendbaar.

In de driewieler bakfietsen neem je met gemak 3 of 4 kinderen mee, want er zitten standaard 2 bankjes in. De driewielers hebben achter 1 wiel en aan de voorkant 2 wielen. Zo rijd je altijd lekker stabiel en sta je stevig aan de grond bij stilstand.
duoElektrisch of niet elektrisch?
Een groot deel van de Babboe bakfietsen zijn zowel elektrisch als niet-elektrisch te verkrijgen. Vooral als je de bakfiets veel gaat gebruiken of als je in een heuvelachtig gebied woont, is het heel fijn om een elektrische bakfiets te hebben. Het fiets eigenlijk alsof je altijd wind mee hebt. Heerlijk toch!
Kies je voor een elektrische Babboe bakfiets, dan zijn deze te verkrijgen met een midden- of achtermotor (Mountain variant).
Een middenmotor biedt in vergelijking met een achtermotor net meer fietsgemak door de traploze versnelling en krachtsensor. Handig voor heuvelop.

Met een volle accu kun je gemiddeld 40 tot 60 kilometer fietsen, afhankelijk van de stand waarin je fietst en hoe zwaar je beladen bent. Het opladen van de accu duurt ongeveer 4 uur en de maximale snelheid waarmee je kan fietsen is 25 kilometer per uur.

Kom jouw Babboe bakfiets testen

Zin om zelf op een Babboe bakfiets te rijden? Kom dan gauw langs voor een proefrit.

Alle Babboe bakfietsen staan voor je klaar bij De Fietser. Op de meeste modellen fiets je meteen een rondje buiten. Of als het slecht weer is, fiets je een rondje op de testbaan.

Weet je nog niet goed welke bakfiets bij je past? Of heb je nog vragen? Geen probleem! De fietsexperts van De Fietser staan voor je klaar.

Plan je bezoek

Big-E

Carve Mountain

Carve-E

City Mountain

Curve Mountain

City-E

Curve-E

Dog-E

Max-E

Mini mountain

Mini-E

Slim mountain

Bezoek plannen? Klik dan hier