Plan je bezoek & test fietsen

Een fiets die precies bij jou past vind je meestal niet zonder een proefrit en goed advies.Met honderden testfietsen van bekende merken als Batavus, Sparta en KOGA verdeeld over 8 showrooms krijg je bij De Fietser genoeg inspiratie.  Vraag onze experts om advies en maak zoveel testritten als je wilt op de langste indoor testbaan van Nederland. Plan op deze pagina direct je bezoek!


Bezoek plannen? Klik dan hier

De voordelen van nĂș je bezoek plannen

Daarom de test

Bij ons kies je uit meer dan 100 testfietsen en maak je een testrit op de grootste indoor testbaan van Nederland. Een fiets testen is niet alleen leuk om te doen, het is vooral ook belangrijk voor je keuze. Omdat jouw ideale fiets iets heel persoonlijks is. In De Fietser test je jouw fiets op de punten die jij belangrijk vindt. Is de maat goed? Zit je comfortabel? Vind je de remmen prettig werken? Onze fietsexperts op de testbaan stellen je vragen om met jouw antwoorden een gericht fietsadvies te geven.

Plan mijn bezoek

Gelijk je route plannen?

Wil je langskomen om fietsen te testen van bekende merken, maar weet je nog niet waar Ede ligt? Maak hier direct je route beschrijving. 
 
Adres:
Akulaan 2,
6717 XN Ede
Tel: 0318 583 199
Mail: info@defietser.nl
Let op zet je navigatie op de Badweg, Ede.
  
Tot snel bij De Fietser!