Plan je bezoek & test fietsen

Om een fiets te vinden die aansluit op al je wensen, is een proefrit en goed advies erg belangrijk. De Fietser is voorzien van een indoor testbaan waar je meer dan 100 testfietsen van de merken Batavus, Sparta, KOGA, Lapierre, Haibike en Van Nicholas. Onze fietsexperts staan graag voor je klaar en leggen je alles uit over de fiets. Je mag zoveel testritten maken als je wilt op dit langste indoor testparcour in Nederland.


Private shopping

In navolging van de RIVM veiligheidseisen rondom het coronavirus, hebben we besloten De Fietser op basis van private shopping open te stellen.

Wij bieden een private shopping tijd aan van 45 minuten, waarbij wij je persoonlijk en veilig helpen met het juiste fietsadvies. 
Om je zo goed mogelijk te helpen en de Corona maatregelen in acht te kunnen nemen, vragen wij je om met
maximaal 2 personen De Fietser te bezoeken.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via +31(0)318-583199 of per mail info@defietser.nl .

Tot snel bij De Fietser!

Bezoek plannen? Klik dan hier

De voordelen van nú je bezoek plannen

Daarom test je bij De Fietser

Bij De Fietser heb je keuze uit meer dan 100 testfietsen en rij je op de grootste indoorbaan van Nederland. Een fiets testen is niet alleen erg leuk, maar ook erg belangrijk. Je moet namelijk goed weten welke fiets goed bij jou past. In De Fietser test je jouw fiets op de punten die jij belangrijk vindt. Is de maat goed? Zit je comfortabel? Vind je de remmen prettig werken? Onze fietsexperts op de testbaan stellen je vragen om met jouw antwoorden een gericht fietsadvies te geven.

Plan mijn bezoek

Gelijk je route plannen

 

Ik kom met het openbaar vervoer
Je vindt ons op steenworp afstand van Station Ede-Wageningen. Dus ook met de bus of trein zijn wij erg goed bereikbaar. Vanaf het station is het ongeveer 11 minuten lopen naar De Fietser.

Informatie over NS station Ede-Wageningen vindt je hier.

Plan je reis met de trein of bus. 
Ik kom met de auto of fiets

Ons adres is:

Akulaan 2
6717 XN Ede

Let op zet je navigatie op de Badweg, Ede.
Met de fiets navigeer je naar knooppuntnummer 10. Maak een knooppuntroute.

Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein voor de deur.