Testen in De Fietser

Rijdt een fiets comfortabel? Schakelt hij snel en moeiteloos? Wat is het verschil tussen de diverse elektrische systemen? Het zijn allemaal dingen waar je goed over na moet denken voordat je een nieuwe aanschaft. De Fietser is dé locatie om dit te testen. Vele modellen van de grootste fietsmerken staan klaar voor een testrit op de langste indoor testbaan van Nederland. Niet alle modellen zijn te testen in De Fietser, kijk hier voor een actueel overzicht.

Fiets testen?

Ben jij je nog aan het oriënteren op een fiets en wil je eerst verschillende modellen bekijken voordat je de testbaan betreedt. Of heb je wellicht nog vragen voordat je een keuze kunt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons langs. Onze fietsexperts helpen je bij het maken van de juiste keuze door advies te geven en je te begeleiden op de testbaan.

Testrit boeken

Weet je al precies welke fiets je wilt testen? Vul dan ons testritformulier in om jouw testrit aan te vragen. Geef duidelijk aan welk(e) model(len) je wilt testen en wij controleren of de fiets beschikbaar is op die dag en of het mogelijk is om een afspraak voor private shopping te maken.

 

Fietsexperts

In ons Experience Center kun je op de testbaan verschillende modellen uitproberen. Onze fietsexperts kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, het materiaal, de onderdelen en je adviseren over de juiste maat. Heb je nog vragen over je testritaanvraag of jouw bezoek aan De Fietser? Dan kan je altijd bellen op 0318 - 583 199 of contact met ons opnemen via ons contactformulier.
Bezoek plannen? Klik dan hier