Testen in De Fietser

Rijdt een fiets comfortabel? Schakelt hij snel en moeiteloos? Wat is het verschil tussen de diverse elektrische systemen? Het zijn allemaal dingen waar je goed over na moet denken voordat je een nieuwe aanschaft. De Fietser is dé locatie om dit te testen. Vele modellen van de grootste fietsmerken staan klaar voor een testrit op de langste indoor testbaan van Nederland. Niet alle modellen zijn te testen in De Fietser, kijk hier voor een actueel overzicht.

Fiets testen?

Ben jij je nog aan het oriënteren op een fiets en wil je eerst verschillende modellen bekijken voordat je de testbaan betreedt. Of heb je wellicht nog vragen voordat je een keuze kunt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons langs. Onze fietsexperts helpen je bij het maken van de juiste keuze door advies te geven en je te begeleiden op de testbaan.

Testrit boeken

Weet je al precies welke fiets je wilt testen? Vul dan ons testritformulier in om jouw testrit aan te vragen. Geef duidelijk aan welk(e) model(len) je wilt testen en wij controleren of de fiets beschikbaar is op die dag. Wil je vandaag of morgen al komen testen? Dan is het goed om eventjes met ons te bellen om zeker te zijn dat je fiets aanwezig is.

 

Fietsexperts

In ons Experience Center kun je op de testbaan verschillende modellen uitproberen. Onze fietsexperts kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, het materiaal, de onderdelen en je adviseren over de juiste maat. Heb je nog vragen over je testritaanvraag of jouw bezoek aan De Fietser? Dan kan je altijd bellen op 0318 - 583 199 of contact met ons opnemen via ons contactformulier.
Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

 

Check eventueel hier of we de gewenste maat, kleur voor jou als testmodel beschikbaar hebben. 

 

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Wanneer wil je langskomen?
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je gewoon op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: Op feestdagen kan het wegens drukte helaas wat langer duren voordat wij je kunnen helpen op de testbaan.
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!