Plan je bezoek & test fietsen

Om een fiets te vinden die aansluit op al je wensen, is een proefrit en goed advies erg belangrijk. De Fietser is voorzien van een indoor testbaan waar je meer dan 100 testfietsen van de merken Batavus, Sparta, KOGA, Lapierre, Haibike en Van Nicholas. Onze fietsexperts staan graag voor je klaar en leggen je alles uit over de fiets. Je mag zoveel testritten maken als je wilt op dit langste indoor testparcour in Nederland.


Bezoek plannen? Klik dan hier

De voordelen van nĂș je bezoek plannen

Daarom test je bij De Fietser

Bij De Fietser heb je keuze uit meer dan 100 testfietsen en rij je op de grootste indoorbaan van Nederland. Een fiets testen is niet alleen erg leuk, maar ook erg belangrijk. Je moet namelijk goed weten welke fiets goed bij jou past. In De Fietser test je jouw fiets op de punten die jij belangrijk vindt. Is de maat goed? Zit je comfortabel? Vind je de remmen prettig werken? Onze fietsexperts op de testbaan stellen je vragen om met jouw antwoorden een gericht fietsadvies te geven.

Plan mijn bezoek

Gelijk je route plannen?

Wil je langskomen om fietsen te testen zodat je jou ideale fiets kan vinden en wil je weten waar je exact moet zijn? Maak hier direct je route beschrijving. De koffie en testfietsen staan voor je klaar, tot snel.
 
Adres:
Akulaan 2,
6717 XN Ede
Tel: 0318 583 199
Mail: info@defietser.nl
Let op zet je navigatie op de Badweg, Ede.
  
Tot snel bij De Fietser!