Batavus

Als Nederlanders weten we als geen ander hoe fijn fietsen is. Lekker toeren door de natuur of gewoon een ritje door de stad. Batavus wil elke fietser een bijzonder gevoel bezorgen door de perfecte fiets. In de showroom vind je dan ook de nieuwste stadsfietsen, toerfietsen, e-bikes, kinderfietsen en nog veel meer. Ontdek door middel van interactieve tests wat voor fietsen of welke fietsonderdelen voor jou interessant zijn.

Voor iedereen een Batavus!

Batavus staat al sinds 1904 voor sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen. Oerdegelijke, maar ook eigentijdse fietsen waar elke Nederlander zorgeloos mee de weg op kan. Of het nou gaat om de klassieke Batavus Old Dutch of één van de moderne e-bikes: elke Batavus heeft zijn eigen karakter. Er is voor iedereen een Batavus!

Interactief computerprogramma

Wat voor vereisten stel jij aan een fiets? Welk type stuur vind jij het prettigst sturen? En hoe goed ben je met jouw droomfiets zichtbaar in steegjes of op onverlichte wegen? In de Batavus showroom vind je interactieve computerprogramma’s die je helpen in je keuze. Bovendien leer je er alles over de rijke geschiedenis van Batavus, één van Nederlands bekendste fietsmerken.

De Batavus showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar de showroom van Batavus in De Fietser? Neem hier alvast een kijkje door middel van een virtuele tour.

Altijd eigentijds

Batavus biedt de kwaliteit die je van een merk dat al sinds 1904 bestaat mag verwachten. En ook hun innovaties hebben grote ontwikkelingen in gang gezet. Het merk is altijd eigentijds geweest. Zo kwam het als eerste met de verende voorvork en de handmatig verstelbare zadelpen voor een ideale zithouding. Ook kwam Batavus als eerste met een e-bike met onzichtbare accu. Kom kijken in de showroom wat Batavus dit jaar in petto heeft!

In De Fietser staan de nieuwste Batavus fietsen klaar voor een testrit.

Bezoek plannen? Klik dan hier