Haibike

Wie voor een HAIBIKE kiest, kiest voor pure sportiviteit. HAIBIKE is in de wereld van e-mountainbiken en andere sportieve elektrische fietsen dé marktleider in Europa. In de HAIBIKE-showroom staan de nieuwste elektrische sportfietsen uitgestald en je komt alles te weten over deze bijzondere elektrische fietsen die voorzien zijn van de modernste motoren.

We are ePerformance

HAIBIKE’s worden gemaakt door professionals voor professionals. Het merk staat te boek als innovatief en de fietsdesigns zijn elk jaar weer grensverleggend. Pro Bikers rijden graag op de elektrische mountainbikes, oftewel e-MTB’s in de World Cup-wedstrijden. HAIBIKE is dan ook trots op de wedstrijdprestaties op wereldniveau van hun e-mountainbikes, die voortdurend op kop rijden.

Proefrit aanvragen

Alle fietsen zijn uitgevoerd met de betrouwbare midden motoren van Bosch of Yamaha. Het fietsenmerk staat voor innovatie en ontwikkeling en is op elk gewenst prijsniveau te leveren. Het zelf ervaren? Op de 500 meter lange indoorbaan ervaar je zelf welk model het beste bij jou past! Vraag direct een proefrit aan.

HAIBIKE merkenwereld

Bekijk de sportieve e-mountainbikes van HAIBIKE van dichtbij en test ze op op ons indoor testcircuit. Vanaf medio mei 2019 is het ook mogelijk om HAIBIKE e-mtb's buiten te testen op het vernieuwde mountainbikeparcours van Ede.

Testfietsen van Haibike

Winora Yakun Tour

2018

Winora Tria

N7 eco

Winora Tria

N8

Winora Yucatan

20

Haibike Hard Nine

10.0

Haibike Trekking

4.0

Haibike Trekking

6.0

Haibike Trekking

7.5

Haibike Trekking

9.0

Haibike Allmtn

9.0

Haibike Full Seven

LT 8.0
Bezoek plannen? Klik dan hier