KOGA

KOGA fietsen worden sinds 1974 gemaakt met de allerhoogste kwaliteitsnormen, speciaal voor de gepassioneerde fietser. Van racefiets tot e-bike: elk model wordt compleet met de hand gebouwd. De nieuwe collectie kun je bewonderen in de showroom en op aanvraag testen op de testbaan.

Stel zelf je fiets samen

KOGA richt zich met zijn assortiment op de veeleisende fietser, die gaat voor de beste kwaliteit. Alle fietsen worden met de hand opgebouwd in Heerenveen. Daarbij besteden de ontwerpers en bouwers veel aandacht aan de afwerking. Sterker nog: een monteur is verantwoordelijk voor de volledige afmontage. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor kan KOGA fietsen bouwen met grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.


In de KOGA-showroom vind je de nieuwste fietsen. Het is zelfs mogelijk je eigen persoonlijke KOGA-fiets samen te stellen met de Signature zuil!

Ga de uitdaging aan

Leuk om te doen! Fietsers kunnen in de KOGA-showroom op een racefiets virtueel de Alpe d’HuZes beklimmen. Durf jij de uitdaging aan?

De KOGA merkenwereld

Neem een voorproefje van wat KOGA te bieden heeft in De Fietser. Met de virtuele tour krijg je alvast een goede indruk van de showroom.


In De Fietser staan verschillende KOGA-fietsen klaar voor een testrit.

Bezoek plannen? Klik dan hier