Lapierre

Ben je een sportieve fietser? Dan heeft Lapierre de fiets van jouw dromen. Het maakt niet uit of je gaat beginnen met fietsen of dat je al jaren ervaring hebt op de fiets. Lapierre heeft fietsen voor wielrennen en mountainbiken. De fietsen van Lapierre worden met zorg ontworpen. Hierdoor hebben ze allemaal een unieke uitstraling.  In onze showroom vind je een mooie selectie van onze MTB en RACE modellen. Uiteraard is onze complete collectie vele malen groter.

Getest en gemaakt door pro's

Bij Lapierre werken we al ruim 70 jaar iedere dag vol passie en overtuiging om onze fietsen nog mooier en beter te maken. Een belangrijk onderdeel om dit te bereiken werken we ook nauw samen met onze gesponsorde teams: Team Groupama – FDJ en Team Lapierre Gravity Republic die ons helpen om alle details van de racefietsen en mountainbikes nog meer te perfectioneren.

Zo licht als een veertje

In de fietsen van Lapierre zie je terug dat we veel aandacht besteden aan technische innovatie, esthetiek en de kleinste details. Zo maken we de mooiste en lichtste fietsen. Benieuwd hoe licht onze fietsen zijn? Fiets een rondje op de testbaan en ervaar het zelf!
Bezoek plannen? Klik dan hier