Loekie

De showroom van Loekie is een must als je inspiratie nodig hebt voor een kinderfiets. En het is vooral ook een leuk uitje! Laat je zoontje of dochtertje een fiets uitproberen tijdens een funrace met andere kinderen op onze speelbaan. Zodra de kinderen de finish bereiken, klinkt er luid gejuich en applaus. Zie ze dan nog maar eens van die nieuwe fiets af te krijgen!

De eerste meters

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 9 jaar. Heel wat kleuters maken hun eerste fietsmeters op een ‘Loekie’. In testcenter De Fietser staat de nieuwste collectie overzichtelijk gepresenteerd: van loopfietsen, prachtige prinsesfietsen en gave schoolfietsen tot stoere crossfietsen en hippe transportfietsen. Gemaakt met en voor kinderen. Natuurlijk is er alle ruimte om ze uit te proberen.  

De goede maat

Zeker voor kinderen is het belangrijk dat hun fiets de goede maat heeft. Terwijl de kinderen met plezier fietsen op de speelbaan, adviseert een fietsexperts jou over de beste keuze voor een Loekie kinderfiets. Wat voor model en welke maat fiets is het beste? Dit is onder meer afhankelijk van lengte en leeftijd.

De Loekie showroom is open!

De nieuwste kinderfietsen ontdekken in de showroom van Loekie in De Fietser? Neem hier alvast een kijkje door middel van een virtuele tour.

Loekie testfietsen

In het testcenter De Fietser vind je de nieuwste fietsen van Loekie. En op onze kindvriendelijke Loekie testbaan probeer je ze samen veilig uit. Meld je van tevoren online aan of via de Loekie-dealer en alles wordt geregeld. Tot snel in De Fietser!
Bezoek plannen? Klik dan hier