Sparta

Met Sparta fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. In de Sparta showroom ontdek je revolutionaire innovatie op twee wielen. Van de e-bike tot de revolutionaire Smart e-bike, die in verbinding staat met je smartphone.
Ontdek echte innovatie

In de Sparta showroom in Ede vind je alle nieuwe fietsen uitgerust met de nieuwste technologieën. Het gevoel van echte vooruitgang zelf ervaren? Kom naar de showroom om met eigen ogen te zien hoe Sparta de toekomst ziet van het fietsen. Geef je online op als je de innovatieve fietsontwerpen persoonlijk wil komen testen.

De geschiedenis van de toekomst

Het frame uit één stuk. De Spartamet. De moederfiets. De eerste e-bike in Nederland. De zelf ontwikkelde ION. En nu de smart e-bike. Het verleden van Sparta heeft altijd in het teken gestaan van de toekomst. Bekijk in de showroom de rijke geschiedenis van Sparta. Zo is er bijvoorbeeld een unieke motorfiets uit de jaren zestig tentoongesteld. Maar ook het allernieuwste paradepaardje op gebied van elektrische fietsen, de ‘Sparta Smart e-Bike’, staat in de showroom.

Slimme fiets

De Sparta Smart e-bike heeft een ingebouwde gps waarmee contact wordt gemaakt met jouw mobiele telefoon via een handige Sparta Connect app. Deze app registreert onder andere afgelegde ritten, houdt bij hoeveel calorieën je hebt verbrand en geeft je een seintje zodra de accu moet worden opgeladen. Via de track-and-trace module vind je altijd je e-bike terug. Zo wordt de e-bike minder aantrekkelijk voor dieven!

De Sparta showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar de showroom met de nieuwste Sparta fietsen? Neem hier alvast een kijkje door middel van een virtuele tour.

In De Fietser staan de nieuwste Sparta-modellen klaar voor een testrit.

Bezoek plannen? Klik dan hier