Van Nicholas

Een fiets van Van Nicholas is eigenlijk een sieraad op wielen. Alle modellen van dit fietsenmerk zijn gemaakt van titanium. Fietsenmerk Van Nicholas wordt daarom ook wel ‘The Titanium Bike Expert’ genoemd. In de Van Nicholas showroom bekijk je de nieuwste toerfietsen, racefietsen en mountainbikes. En je leert er meer over hoe deze fietsen worden gemaakt.

Titanium sportfietsen van topkwaliteit

In heel de fietsenbranche is er geen producent, die met zijn rijwielen in de buurt komt van de toerfietsen, racefietsen of mountainbikes van ‘Van Nicholas’. De fietsen zien er niet alleen prachtig uit door het gebruikte materiaal, maar ze presteren ook buitengewoon goed. Niets lijkt op, rijdt als of heeft de kwaliteit van een ‘Van Nicholas’. Deze titanium sportfietsen zijn van een topklasse.

Geen roest

In de showroom ontdek je met eigen ogen de voordelen van titanium: zoals hoe sterk het is en hoe dit materiaal bestand is tegen roest. Het bewijs? Een titanium fiets in een grote bak water. Wij hebben nog geen roestplekje kunnen ontdekken, jij?

Van Nicholas testen in De Fietser

Dit is je kans! In De Fietser kun je alle Van Nicholas fietsen in het echt bewonderen. Of maak een testrit op de testbaan! Wil jij de Van Nicholas collectie komen bekijken of er één uitproberen? Plan dan alvast jouw bezoek aan De Fietser en ervaar zelf hoe het is om op een ‘Van Nicholas’ te peddelen!

Bezoek plannen? Klik dan hier