Stel jouw KOGA samen bij de Fietser

Heb je interesse in een KOGA en wil je jouw ideale fiets zelf samenstellen, dan kan dat met KOGA Signature. Maak een afspraak en stel op basis van jouw wensen en behoeften je nieuwe droomfiets samen. Is je fiets eenmaal naar wens, dan bestel je hem direct. 

Test en kies je KOGA Signature

Een fiets samenstellen is keuzes maken. Je kunt binnen het KOGA Signature assortiment kiezen uit drie basismodellen een KOGA E-WorldTraveller-S , WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Deze modellen vind je in de Fietser in de KOGA-wereld en ook op de indoor testbaan. Voordat je kiest, kun je de fiets dus ook testen. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Hiernaast vind je de aanwezige Signature testfietsen.
KOGA Signature testfietsen
KOGA GrandTourer-S Heren 50, 54, 57, 60 & 63cm
KOGA GrandTourer-S Dames 47, 50, 53, 56 & 59cm
KOGA WorldTraveller-S 2.0 Heren 50, 54, 57, 60 & 63cm
KOGA WorldTraveller-S 2.0 Dames

47, 50, 53, 56 & 59cm

KOGA E-WorldTraveller-S Heren 50, 54, 57, 60, 63 cm
KOGA E-WorldTraveller-S Dames 47, 50 53, 56, 59 cm

Advies van fietsexperts

Om er zeker van te zijn dat je de juiste onderdelen en afmontage kiest voor jouw fietsbehoeften, krijg je hulp van een fietsexpert. De gespecialiseerde fietsexperts zijn zelf fietsliefhebbers en weten precies hoe ze samen met jou de ideale KOGA Signature samenstellen.


Onze fietsexperts geven ook andere bezoekers advies. Wil je zeker weten of er een fietsexpert beschikbaar is om jou met alle vragen over je nieuwe KOGA te helpen?


Maak dan een afspraak via de contactpagina,

of je belt ons via + 31 318-58 31 99.

Een andere KOGA testen?

Je kan bij De Fietser bijna het gehele KOGA assortiment testen. Het is handig om daarvoor een afspraak te maken. Bekijk welke modellen nu op de testbaan staan en plan snel je bezoek bij De Fietser in Ede.
Bezoek plannen? Klik dan hier