25.000ste Bezoeker in De Fietser

De Fietser is het grootste Experience Center van Europa en opgezet door Accell Nederland BV. In november 2016 openende De Fietser haar deuren voor het grote publiek. Sparta, Batavus, KOGA, Van Nicholas, Loekie, Lapierre en HAIBIKE zijn in een mooie merkwereld gepresenteerd en hebben samen meer dan 100 testmodellen op de indoor testbaan staan. In 2017 heeft De Fietser inmiddels de 25.000ste bezoeker mogen ontvangen.

 

Open vanaf november
Vanaf november 2016 heeft De Fietser haar deuren geopend om van woensdag t/m zondag consumenten kennis te laten maken met alle mooie fietsmerken. In het eerste weekend werden al 2000 consumenten ontvangen. Vanaf die tijd staat het bezoek niet stil; consumenten, bedrijven voor events en vergaderingen in deze unieke fietsomgeving en zelfs bussen met klanten van onze fietsendealers.

 

Oud en nieuw

De Fietser is gevestigd in de oude ENKA fabriek in Ede. De bezoeker van De Fietser zal zien dat er de hoogste aandacht is besteed aan de presentatie van de aanwezige merken. Ieder merk wordt gepresenteerd in een eigen wereld. De Fietser is daarmee niet zomaar een verzameling van fietsen, maar een eigentijdse beleving van kinderfietsen tot luxe E-bikes en sportfietsen. Het experience center heeft bovendien een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer lang. Op de testbaan is het mogelijk om verschillende fietsen te testen.

 

Nieuwe collectie

Vanaf 20 september is de nieuwe collectie te zien in Ede. Alle merken maken zich weer klaar voor het nieuwe fietsseizoen van 2018. In De Fietser zijn de nieuwe fietsen vanaf 20 september exclusief te zien en te testen. We geven de consument de mogelijkheid de nieuwe collectie als eerste te testen zodat ze daarna bij de dealer kunnen bestellen voor de eerste levering aan de winkel. Meer informatie over welke fietsen in Ede staan is te vinden op defietser.nl.

Bezoek plannen? Klik dan hier