03-05-2017

Bevrijdingsdag zijn wij geopend!

Kom e-bikes testen bij De Fietser op Bevrijdingsdag van 10.00u - 17.00u.

Heerlijk fietsen op 5 mei in De Fietser

Wil jij meer weten over de elektrische fiets en ben jij nog niet in het grootste experience center van Nederland geweest? Kom dan op Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei) naar De Fietser in Ede. Daar vertellen de fiets experts jou alles wat je moet weten over de elektrische fiets en kun je uitgebreid testen op meer dan 100 testfietsen van de merken Sparta, Batavus, Koga, Haibike, Van Nicholas en Ghost!

Een bezoek aan De Fietser is een leuk dagje uit voor de hele familie. Naast een ritje op het grootste indoor testparcours van Nederland, kun je rond wandelen op de verschillende merkwerelden, een bezoek brengen aan het fietsmuseum, is er voor de kinderen een speurtocht en kun je gezellig met zijn allen eten en drinken in Restaurant De Fietser. De Fietser biedt bijna 10.000m2 fietsplezier voor het hele gezin! 

Daarnaast kun je op Bevrijdingsdag genieten van een heerlijk broodje kroket met een smoothie voor maar €3,95 in Restaurant De Fietser!

Ben je verhinderd op Bevrijdingsdag? Experience center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. Op vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei en met Moederdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Vaderdag organiseert De Fietser tevens E-bike Opstapdagen. Houd onze websites in de gaten voor meer informatie.

Bezoek plannen? Klik dan hier