14-06-2017

Bezoek De Fietser op Elektrischefietsen.com in Zandvoort

Bezoek onze stand op elektrischefietsen.com! Op zaterdag 18.06.2017 staat De Fietser in Zandvoort met Sparta& Batavus modellen. Kom je ook testen?!

De Fietser op ElektrischeFietsen.com event in Zandvoort op 18 juni

Op zondag 18 juni staat Experience Center De Fietser met modellen van Sparta en Batavus op het ElektrischeFietsen.com evenement in Zandvoort. De vijfde editie van de reeks evenementen van EletrischeFietsen.com vindt plaats op Circuit Zandvoort. 

 

Van 10.00u tot 17.00u staan de fiets experts van De Fietser in Zandvoort voor jou klaar om je alles te vertellen over de elektrische fiets en jou van deskundig advies te voorzien. Daarnaast kun jij uitgebreid proefrijden op verschillende modellen van Sparta en Batavus op het outdoor parcours van 3.2 kilometer. Zo ervaar je het beste welke e-bike bij jou past!

 

Wij heten jou van harte welkom op stand 3 van De Fietser. De entree is GRATIS! ElektrischeFietsen.com Zandvoort vindt plaats aan Circuitpark Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108 te Zandvoort.

 

Ben je helaas verhinderd? Op 18 juni ben je eveneens in het Experience Center in Ede van harte welkom voor een proefrit. Daar kun jij tevens genieten van een speciale Vaderdag actie in Restaurant De Fietser! Meer informatie lees je hier. Experience Center De Fietser is wekelijks geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00u tot 17.00u. 

Bezoek plannen? Klik dan hier