12-05-2017

Kom testen op Hemelvaartsdag!

De Fietser is op Hemelvaartsdag gewoon voor jouw geopend! Kom je favoriete fietsen testen, maak een rondje door ons museum en geniet van leuke acties in ons Restaurant. Zien we je op 25-5-2017 tussen 10.00 en 17.00u?

Kom proefrijden in De Fietser op Hemelvaartsdag

 

We leggen steeds meer kilometers af op de fiets. De elektrische fiets heeft hier een groot aandeel in. Heb jij al eens een fiets met trapondersteuning geprobeerd? Dankzij de elektrische fiets kun je langere afstanden afleggen op de fiets en verkeersdrukte omzeilen, ben je milieuvriendelijk en de beweging is goed voor jouw gezondheid! De e-bike biedt jou dus een hoop voordelen.

 

Op Hemelvaartsdag laat experience center De Fietser jou graag kennis maken met de elektrische fiets. Van 10.00u tot 17.00u staan de fiets experts voor jou klaar om jou van vrijblijvende informatie en onafhankelijk advies te voorzien. Om uiteindelijk een keus te kunnen maken, is jouw eigen ervaring het belangrijkste. Daarom kun je in De Fietser uitgebreid proefrijden op het grootste indoor testparcours van Nederland. Ben jij nog niet direct overtuigd? Geen probleem! In De Fietser kun jij op je gemak proefrijden op meer dan 100 testmodellen van onder andere Sparta, Batavus en Koga. Ben jij juist op zoek naar een gewone fiets? Ook daarvoor ben je bij De Fietser aan het juiste adres. Maak van jouw bezoek gelijk een dagje uit door een bezoek te brengen aan het fietsmuseum, rond te wandelen op de merkwerelden van Sparta, Batavus, Koga, Ghost, Haibike en Van Nicholas en in het gezellige restaurant van De Fietser te lunchen. Tijdens Hemelvaartsdag kunt u genieten van een huisgemaakte tomatensoep bij uw lunch voor slechts €1, een grote soep voor €3.95 of een gezonde bruine sandwich met ham en kaas en verse jus d’orange voor maar €4.25!

 

Heb jij jezelf overtuigd van de fiets of e-bike die het beste bij jou past? Dan kun je deze gewoon aanschaffen bij de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt. Wel zo handig!

 

Ben je verhinderd op Hemelvaartsdag? Experience center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. Op Tweede Pinksterdag en Vaderdag organiseert De Fietser tevens E-bike Opstapdagen. Houd onze websites in de gaten voor meer informatie.

Bezoek plannen? Klik dan hier