10-05-2017

Kom dit weekend buiten testen!

In het weekend van 12, 13 en 14 mei kun je bij De Fietser ook buiten testen. Op Moederdag vind je bij De Fietser leuke inspiratie voor moederfietsen en geniet je in ons restaurant van een speciale Moederdag lunch.

Test ruim 100 e-bikes op vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei en Moederdag

Heb jij nog geen plannen op vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei of ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor Moederdag (zondag 14 mei)? Kom dan op een van deze dagen naar de e-bike opstapdag in experience center De Fietser in Ede!

 

Jij kunt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei uitgebreid kennis maken met de nieuwste elektrische modellen van onder andere Sparta, Batavus en Koga. Onze fiets experts leggen jou alles uit over de elektrische fiets en selecteren de modellen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Op het indoor testparcours ervaar jij zelf welke e-bike het beste bij jou past. Je kunt uitgebreid proefrijden op ruim 100 testmodellen!

 

Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor Moederdag? Dan geeft De Fietser jou graag een Moederdag tip! Verras jouw moeder op zondag 14 mei met een dagje uit bij De Fietser. Speciaal voor alle moeders presenteert De Fietser op Moederdag alle unieke modellen en accessoires voor de ideale moederfiets. Wanneer jullie de merken uitgebreid getest hebben op het grootste indoor testparcours van Nederland, trakteer jij jouw moeder in het gezellige Restaurant van De Fietser op de unieke Moederdag lunch! Tot slot kun je samen rond wandelen op de verschillende merkwerelden en een bezoek brengen aan het unieke fietsmuseum. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht. Wij heten jullie van harte welkom op Moederdag.

In het weekend van 12, 13 en 14 mei stap je van de fiets af voor een heerlijke warme appelflap voor €1,25 en een speciale lunch bestaande uit broodje en drankje voor slechts €5.95 in Restaurant De Fietser!

 

Heb jij in het weekend van 12 tot en met 14 mei uitgebreid getest op het indoor parcours en ben jij of is jouw moeder overtuigd van een van de e-bikes? Dan schaf je deze aan bij de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

 

Ben je verhinderd in het weekend van 12, 13 en 14 mei? Experience center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. Op Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Vaderdag organiseert De Fietser tevens E-bike Opstapdagen. Houd onze websites in de gaten voor meer informatie.

Bezoek plannen? Klik dan hier