26-08-2017

Sparta Vedette Exclusief In De Fietser

De Sparta Vedette R1z LTD is exclusief in De Fietser te zien in de Sparta wereld. Deze jubileumversie, gebaseerd op de fiets waarop Joop Zoetemelk in 1980 de Tour de France won, is in een kleine oplage van slechts 100 stuks beschikbaar.

Ben je nog niet toe aan een volledig elektrische fiets, maar zou je wel graag op sommige momenten een extra duwtje in de rug willen? Dan is de Vedette R1z LTD voor jou dé ideale fiets. Deze jubileumversie, gebaseerd op de fiets waarop Joop Zoetemelk in 1980 de Tour de France won, is in een kleine oplage van slechts 100 stuks beschikbaar. Er is zelfs een stukje van de Tourtrui van Joop Zoetemelk in iedere Vedette R1z LTD verwerkt. Echt een Limited Edition dus! Bij aankoop van de Vedette R1z LTD krijg je ook nog een echtheidscertificaat én een Sparta Jubileumboek cadeau.

Behalve dat je met de Sparta Vedette R1z LTD een unieke fiets koopt, help je er ook de medemens mee. Sparta steunt in het jubileumjaar namelijk, net als in 1980, wederom de Hartstichting! Waar we dit destijds deden door middel van fietsen, doneren we nu per verkochte Vedette R1z LTD €100,- aan de Hartstichting!

Op 1 september bestaat Sparta 100 jaar! Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hopen we samen met Sparta ambassadeur Joop Zoetemelk het Guinness World Records® in te gaan met langste ‘ketting’ E-bikers achter elkaar ooit. Doe je mee?!

Joop Zoetemelk gaat voorop in deze recordpoging! We zijn op zoek naar zoveel mogelijk e-bike liefhebbers die deze uitdaging met ons aan willen gaan. De recordtocht is uitgezet over goed onderhouden fietspaden in de mooie bosachtige omgeving van Apeldoorn. Als deelnemer fiets je ongeveer 14 KM, uiteraard op je eigen tempo. Het is immers geen snelheidsrecord.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.


Bezoek plannen? Klik dan hier