Elektrische fiets privé leasen

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar is het te duur om de volledige prijs in één keer betalen? Een oplossing kan zijn om een e-bike privé te gaan leasen. Met privé lease kun je elektrische fietsen van elke prijsklasse, voor een vast maandelijks bedrag, in termijnen betalen. Als je gebruik maakt privé lease dan heb je meerdere voordelen, zoals:

  • Betaling in termijnen.
    Je bent niet in één keer het aankoopbedrag kwijt, in plaats daarvan kan je zelf bepalen in hoeveel termijnen jij je elektrische fiets wil betalen;
  • Vaste kosten.
    De kosten en termijnen zijn van tevoren bekend, je weet dus precies hoeveel je kwijt bent en wanneer;
  • Koopgemak.
    De leasemaatschappij regelt vaak vrijwel alles, van garantie en onderhoud tot de uitleg bij aflevering.

Wees je er wel bewust van dat aan deze voordelen ook een prijs is verbonden. Leasen is vaak duurder in verhouding tot het direct aanschaffen van een e-bike. Kijk bij privé lease daarnaast ook goed naar de voorwaarden.

Als je gebruik maakt van het privé lease dan heb je meerdere voordelen. Maar wees er wel bewust van dat privé lease niet voor iedereen is weggelegd. Je moet voldoen aan een aantal acceptatievoorwaarden. Elk leasemaatschappij kent verschillende voorwaarden. Het is dan ook verstandig om op voorhand te checken of je aan de voorwaarden voldoet en of het binnen jouw persoonlijke situatie past.