Ghost

GHOST biedt sportieve fietsen. Het Duitse merk, meer dan 20 jaar oud, is een trendsetter met een neus voor details. Voor mountainbikes, race- en trekking fietsen ben je bij GHOST aan het juiste adres. De hele look & feel van deze merkenwereld straalt dan ook sportiviteit uit.

Time to Explore Ghost

Twee vrienden, een kleine garage en een berg aan goede ideeën om nóg betere fietsen te maken. Dat zijn de ingrediënten die hebben gezorgd voor het doorslaande succes van GHOST. Het Duitse fietsenmerk valt op door de toepassing van technische innovaties. Naast hun MTB fietsen, biedt GHOST ook sportieve e-bikes. Je hebt keuze uit 15 verschillende modellen. De topmodellen in hardtail en al hun Fully’s hebben de nieuwe Performance CX krachtbron (met 75Nm). De Teru 10 en Teru FS X 10 hebben beide ook de Bosch Nyon computer (met o.a. navigatie en meer bijzondere mogelijkheden).

De GHOST merkenwereld

De merkenwereld van GHOST in De Fietser is een echte outdoor beleving! Wil je alvast een voorproefje? Neem hier dan alvast een kijkje in de GHOST wereld middels onze virtuele tour.

GHOST testfietsen

In De Fietser staan de nieuwste GHOST-modellen klaar voor een testrit. Hieronder het overzicht van de aanwezige testfietsen.
Testfietsen GHOST
GHOST Square Trekking 2DamesM
GHOST Andasol Trekking 5 ALHerenM
GHOST Andasol Trekking 5 ALDamesS
GHOST Andasol Trekking 2 ALHerenL
GHOST Andasol Trekking 2 ALDamesS
GHOST Nivolet 2.8 ALUnisexM
GHOST Nivolet 3.0 LCUnisexM