Loekie

De merkenwereld van Loekie heeft een bijzonder karakter, hier is namelijk een heuse kindertestbaan aangelegd. Uw kind zal met veel plezier een fiets op de speelbaan testen in een race met andere kinderen. Extra leuk: zodra de kinderen de finish bereiken, klinkt er luid applaus en gejuich. Zie ze dan nog maar eens van die nieuwe fiets af te krijgen!

De eerste kilometers

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 9 jaar. Heel wat kleuters hebben hun eerste fietskilometers gemaakt op een Loekie.  In het Experience Center van De Fietser vind je de nieuwe 2017 collectie, die uiteraard naar hartenlust getest kan worden. En terwijl de kinderen met plezier gebruik maken van de speelbaan, adviseert één van onze fietsexperts jou over de beste keuze, afhankelijk van de lengte en leeftijd.

De Loekie merkenwereld

Ben je nieuwsgierig geworden naar de coole fietsen en merkenwereld van Loekie in De Fietser?
Neem hier dan alvast een kijkje in de Loekie wereld middels onze virtuele tour.

Loekie testfietsen

In het Experience Center van De Fietser vind je de nieuwe 2018 modellen van Loekie: van loopfietsen tot schoolfietsen. Wil je graag een fiets van Loekie uitproberen? Dat kan! Op onze testbaan kun je heel veel verschillende modellen proberen op de speciale Loekie testbaan. Kom bij ons langs en ervaar onze Loekie modellen! Tot snel in De Fietser.
Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!