Test 2018 modellen

In De Fietser maak je kennis met de nieuwste modellen van grote Nederlandse fietsmerken als Sparta, Batavus en KOGA. De modellen voor 2018 zijn nu te bekijken en (een selectie) te testen op onze testbaan! Tijdens je bezoek aan De Fietser leer je alles over de geschiedenis van de fiets en kun je de fietsen ervaren op de langste indoor testbaan van Nederland. Heb je trek gekregen? Schuif dan aan in ons restaurant!

Testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland waar je kan testen in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past.

Catalogus

De Fietser is dé plek om de nieuwste modellen van o.a. Sparta, KOGA en Batavus te bekijken & te ervaren. Bekijk alvast de nieuwe modellen en testmodellen. Of plan jouw bezoek aan De Fietser online en ervaar de voordelen!

Restaurant

Heb je trek gekregen na het testen van al die mooie fietsen? Dan kun je gezellig aanschuiven in ons restaurant. Kies uit verschillende luxe koffies, een smakelijke lunch óf een snelle snack voor onderweg. Ook als je géén bezoek brengt aan ons Experience Center.

Even binnenkijken

Ben je nieuwsgierig naar De Fietser? Dan kun je hier alvast een kijkje nemen middels onze virtuele tour. Loop langs de merkwerelden, over de testbaan en vang vast een glimp op van het museum!

Knap staaltje Hollands vakmanschap

Verleden en heden komen samen in hét Fiets Experience Centrum van Nederland. In de zoektocht naar de perfecte vestigingsplaats viel de keuze al snel op de oude ENKA fabriek. De voormalige kunstzijdefabriek ligt centraal in Nederland, direct naast station Ede-Wageningen, en is dus prima bereikbaar voor bezoekers. Wat de locatie nog unieker maakt is zijn verbinding met de roemrijke Nederlandse maakindustrie, ook de fiets is immers onlosmakelijk verbonden met een knap ‘staaltje’ Hollands vakmanschap.

De eerste meters

De ENKA fabriek werd in 1922 gebouwd en was bijna een eeuw lang de grootste werkgever van Ede. Eind 2002 sloot de ENKA haar deuren. De oude fabriekshal werd compleet gerestaureerd, waarbij zijn oorspronkelijke elementen behouden bleven en duurzame oplossingen werden toegevoegd. Op het dak van De Fietser liggen nu bijna 1.700 zonnepanelen, waarmee we compleet zelfvoorzienend zijn. Op de vernieuwde locatie van 10.000 vierkante meter krijgen bezoekers een fietsbeleving van formaat voorgeschoteld.
Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

 

Check eventueel hier of we de gewenste maat, kleur voor jou als testmodel beschikbaar hebben. 

 

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Wanneer wil je langskomen?
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!