Meld jouw bezoek aan en ontvang leuke voordelen

Ontvangst met koffie, niet wachten op registratie & gratis parkeren!

Plan je bezoek

Een gratis kopje koffie of thee bij aankomst, gratis parkeren voor de deur én direct op de testfiets springen? Dat kan! Meld jouw bezoek aan De Fietser dan aan door hier je gegevens in te vullen en je ontvangt direct een coupon met deze leuke voordelen.
* Verplicht veld

Bezoek aanmelden, meteen aan de slag!

Meld je jouw komst vooraf bij De Fietser, dan profiteer je van leuke voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis voor de deur parkeren op onze eigen parkeergelegenheid. Bij binnenkomst verwelkomen we je met een kopje koffie en vervolgens kun je zonder oponthoud aan de testrit beginnen. Je hebt immers de testrit voorwaarden al geaccepteerd bij je aanmelding!

Vrij parkeren

Heb jij je aangemeld voor een bezoek aan De Fietser? Dan kun je gratis voor de deur parkeren. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met slagboom. Ga je na een dagje testfietsen weer richting huis dan krijg je van ons, op vertoon van je aanmelding, een gratis uitrijmuntje.

Gratis koffie

Voor bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld is er ook een welkomstdrankje. We ontvangen je met een heerlijk kopje koffie of thee in Restaurant De Fietser, zodat je eerst even rustig polshoogte kunt nemen voordat je de baan op gaat.

Direct testen

Je online aangemeld of de testbaan al geboekt?
Dan ben je al akkoord gegaan met onze testbaan voorwaarden. Dit betekent dat je dit in het Experience Center niet meer hoeft te doen en meteen op de fiets kan springen.