Restaurant

Fietsen maakt hongerig. Heb je trek gekregen na het testen van al die mooie fietsen? Dan kun je gezellig aanschuiven in ons restaurant. Kies uit verschillende luxe koffies, een smakelijke lunch óf een snelle snack voor onderweg. Ook als je géén bezoek brengt aan ons Experience Center ben je van harte welkom voor een kopje koffie of een belegd broodje in het restaurant.

Broodje Batavus

We hebben een uitgebreide menukaart met broodjes vernoemd naar fietshelden en onze merken. Zo vind je o.a. een broodje Batavus, een broodje Sparta en salade L’Alpe D’Huez op de kaart. Alvast een voorproefje?
Bekijk dan hier de menukaart!

Let op:
Pinnen is de enige betaalmogelijkheid in het restaurant.


Zakelijke Lunch

Naast een fantastische plek voor fietsliefhebbers is De Fietser ook dé plek om evenementen te organiseren. Hiervoor heeft Restaurant De Fietser een speciale menukaart. Wil je op maandag of dinsdag een event met catering organiseren? Geen probleem! Restaurant De Fietser opent graag haar deuren. Het restaurant is dan speciaal geopend op de afgesproken tijd en zal de catering verzorgen. Op maandag en dinsdag is het niet mogelijk om van de normale menukaart te bestellen. Voor meer informatie of voor het boeken van catering bij je evenement kan je een mailtje sturen naar info@defietser.nl.

Openingstijden Restaurant De Fietser

De openingstijden van Restaurant De Fietser zijn gelijk aan die van De Fietser. Voor zakelijke evenementen óf grote groepen kan natuurlijk een uitzondering gemaakt worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!