Sparta

Sparta is vooral bekend als uitvinder van de e-bike voor de Nederlandse markt, maar het fietsenmerk bestaat al 100 jaar en is niet meer weg te denken uit de wereld van de tweewieler. In de Sparta merkenwereld in Ede staan stadsfietsen en e-bikes, voorzien van de nieuwste technologieën, klaar om te bekijken én te testen. 


Van de 60’s naar de Smart Bike

Sparta werkt continu aan productontwikkeling en probeert steeds nieuwe doelgroepen aan te boren. Zo zijn ze bijvoorbeeld nog steeds marktleider in Nederland op het gebied van e-bike-innovaties, maar wist je ook dat Sparta in de naoorlogse jaren de grootste producent van motorfietsen was in Nederland? In de merkenwereld van de bekende fietsenfabrikant maak je een reis langs deze highlights. Zo wordt bijvoorbeeld een motorfiets uit de 60’s tentoongesteld, maar ook de allernieuwste innovatie: de Smart E-Bike die via je mobiele telefoon contact maakt met een handige app. Met deze app kan je altijd je fiets terugvinden, gegevens over de afgelegde ritten doornemen en nog veel meer!

De Sparta merkenwereld

Ben je nieuwsgierig geworden naar de merkenwereld van Sparta in De Fietser? Neem hier dan alvast een kijkje in de Sparta wereld middels onze virtuele tour

Sparta testfietsen

In De Fietser staan de nieuwste Sparta-modellen klaar voor een testrit. Hieronder het overzicht van de aanwezige testfietsen.
Fietsen van sparta
Sparta M8i HYDames48 cm | 53 cm | 61 cm
Sparta M8i HYHeren65 cm
Sparta M8i RBDames53 cm
Sparta Mojo ElectricDames53 cm
Sparta Pick-Up Electric (3)Dames53 cm
Sparta Pick-Up Electric (7)Dames53 cm
Sparta R10TiDames48 cm
Sparta R20iDames53 cm
Sparta R20i LTDDames48 cm
Sparta R5E LTDDames53 cm
Sparta Regular Electric (7V)Dames48 cm
Sparta Regular Electric (3V)Dames48 cm
Fietsen van Sparta
Sparta Amazone 4 Life-EDames53 cm
Sparta Country Tour ElectricDames53 cm
Sparta Double IUnisex54 cm| 50 cm
Sparta Entrée IDames51 cm
Sparta F7E LTDDames53 cm
Sparta F7iDames53 cm
Sparta F8EDames53 cm
Sparta Lola Jo ElectricDames53 cm
Sparta M10iDames48 cm
Sparta M7BDames53 cm
Sparta M7B LTDDames53 cm
Sparta M7i LTDDames57 cm