Testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland, waarop je al na enkele ronden ervaart in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past. Er staan ruim 100 testfietsen voor je klaar op onze testbaan, bekijk hier onze testfietsen!

Boek je testrit

Rijdt een fiets comfortabel? Schakelt hij snel en moeiteloos? Wat is het verschil tussen de diverse elektrische systemen? Het zijn allemaal dingen waar je goed over na moet denken voordat je een nieuwe fiets aanschaft. In ons Experience Center kun je verschillende modellen uitproberen op onze indoor testbaan. Je kunt zowel online als via jouw dealer een afspraak maken bij De Fietser voor een testrit. Direct een afspraak maken voor een testrit?

Testfietsen

De testbaan is vooral bedoeld om het rijgemak van de fietsen te testen. Het is helaas niet mogelijk alle modellen, maten en kleuren te proberen, onze merken hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste modellen. De verschillende kleuren zijn te vinden in onze merkwerelden en wanneer het rustig is kunnen onze fietsexperts advies geven over de juiste maat. High speed bikes, ook wel speed pedelecs, zijn er niet. Voor deze snellere e-bikes is onze testbaan helaas ongeschikt. Wil jij weten of jouw favoriete fiets aanwezig is als testfiets? Bekijk dan vast ons assortiment testfietsen.

Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

 

Check eventueel hier of we de gewenste maat, kleur voor jou als testmodel beschikbaar hebben. 

 

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Wanneer wil je langskomen?
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!