Testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland, waarop je al na enkele ronden ervaart in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past. Er staan ruim 100 testfietsen voor je klaar op onze testbaan, bekijk hier onze testfietsen!

Boek je testrit

Rijdt een fiets comfortabel? Schakelt hij snel en moeiteloos? Wat is het verschil tussen de diverse elektrische systemen? Het zijn allemaal dingen waar je goed over na moet denken voordat je een nieuwe fiets aanschaft. In ons Experience Center kun je verschillende modellen uitproberen op onze indoor testbaan. Je kunt zowel online als via jouw dealer een afspraak maken bij De Fietser voor een testrit. Direct een afspraak maken voor een testrit?

Testfietsen

De testbaan is vooral bedoeld om het rijgemak van de fietsen te testen. Het is helaas niet mogelijk alle modellen, maten en kleuren te proberen, onze merken hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste modellen. De verschillende kleuren zijn te vinden in onze merkwerelden en wanneer het rustig is kunnen onze fietsexperts advies geven over de juiste maat. High speed bikes, ook wel speed pedelecs, zijn er niet. Voor deze snellere e-bikes is onze testbaan helaas ongeschikt. Wil jij weten of jouw favoriete fiets aanwezig is als testfiets? Bekijk dan vast ons assortiment testfietsen.