Van Nicholas

Een fiets van Van Nicholas is eigenlijk een sieraad op wielen. Alle modellen van dit fietsenmerk zijn gemaakt van titanium. Van Nicholas wordt daarom ook wel ‘The Titanium Bike Expert’ genoemd. De Van Nicholas merkenwereld toont de nieuwste tourfietsen, racefietsen en mountainbikes, maar laat bezoekers ook zien hoe ze worden gemaakt.

Titanium sportfietsen van topkwaliteit

In heel de fietsenbranche is er geen producent die met haar product in de buurt komt van de tourfietsen, racefietsen of mountainbikes van Van Nicholas. De fietsen zien er niet alleen prachtig uit, ze presteren ook buitengewoon goed. Niets lijkt op, rijdt als of heeft de kwaliteit van een Van Nicholas. Titanium sportfietsen van een topkwaliteit. De merkenwereld richt zich dan ook bijna volledig op deze materiaalkeuze. We laten je zien welke bestanddelen titanium bevat, hoe sterk het is en dat het bestand is tegen roest. Dit laatste wordt visueel gemaakt met een fiets in een grote bak water die geen enkel teken van roest toont.

Van Nicholas testen in De Fietser

In De Fietser kun je alle Van Nicholas-modellen in het echt bewonderen. Daarnaast staan er een aantal modellen klaar voor een testrit! Onderstaand vind je de modellen die te testen zijn op onze testbaan. Wil jij de Van Nicholas collectie komen bekijken of er één uitproberen? Plan dan alvast jouw bezoek aan De Fietser en ervaar zelf de Van Nicholas collectie!
Testfietsen Van Nicholas
Van Nicholas PioneerUnisex51 cm
Van Nicholas ZephyrUnisex55 cm
Van Nicholas BoreasUnisex58 cm
Van Nicholas ZionUnisex48 cm
Van Nicholas RevelstokeUnisex45 cm
Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!