Welkom bij De Fietser!

Ben je op zoek naar een fiets of e-bike, dan kan je een bezoek aan De Fietser in Ede niet overslaan. Met honderden testfietsen van bekende merken als Sparta, Batavus en KOGA, de langste testbaan van Nederland en hele enthousiaste fietsexperts is het de enige plek in Nederland waar je alles leert over de ideale fiets voor jou. Dus zoek je een fiets, kom naar Ede!

Vind de juiste fiets

Nergens anders heb je zo’n grote kans van slagen om je ideale fiets of e-bike te vinden. De Fietser is hét testcenter van Nederland met ruim 100 fietsen van bekende merken als Batavus, Sparta, KOGA en nog veel meer, zoals een fietsmuseum en een restaurant. Bij De Fietser krijg je geen verkooppraatjes, maar het advies waar jij behoefte aan hebt. En vooral volop inspiratie opdoet. Het is onze persoonlijke missie om jou én heel Nederland vrolijk te laten zijn op de fiets. Omdat fietsen gezond is, goed voor het milieu en vooral ontzettend leuk. 


Als je je fiets gevonden hebt, kun je hem eventueel direct vanuit De Fietser bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat hij klaarstaat bij je dealer. Zodat je zo snel mogelijk op jouw nieuwe fiets kunt stappen.

Daarom De Fietser!

Lijkt het je leuk om eens een fiets of e-bike te komen testen in het grootste en leukste testcenter van Nederland, maar ben je nog niet helemaal zeker. We zetten het nog heel kort op een rijtje. Lekker centraal gelegen in Nederland en elke dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00. Plan direct je bezoek online!

De testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland waar je kan testen in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past. Laat je vooral adviseren door een van onze experts!

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze menukaart met diverse dranken, salades en warme en koude broodjes zoals ons heerlijke 'broodje Zoetemelk'. 
Bike > eat > repeat, smullen!


Plan je bezoek

De Fietser is dé plek om de nieuwste modellen van o.a. Sparta, KOGA en Batavus te bekijken & te ervaren. Bekijk alvast de nieuwe modellen en testmodellen. Of plan direct jouw bezoek aan De Fietser online en ervaar de voordelen!

Even binnenkijken

Ben je nieuwsgierig naar De Fietser? Dan kun je hier alvast een kijkje nemen middels onze virtuele tour. Loop langs de merkwerelden, over de testbaan en vang vast een glimp op van het museum!

google maps

Bezoek plannen? Klik dan hier