Daarom De Fietser!

Lijkt het je leuk om eens een e-bike of fiets te komen testen in het grootste en leukste testcenter van Nederland, maar ben je nog niet helemaal zeker. We zetten het nog heel kort op een rijtje. 


  • Ruim honderd fietsen van grote fietsmerken
  • Onbeperkt fietsen testen op de grootste testbaan van Nederland 
  • Advies van fietsexperts met een passie voor fietsen
  • Een compleet dagje uit: bezoek ook ons restaurant 
  • Gratis koffie bij bezoek plannen
  • Gratis parkeren

Lekker centraal gelegen in Nederland en elke dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00. Plan direct je bezoek online!

Vind de juiste fiets

Nergens anders heb je zo’n grote kans van slagen om je ideale fiets of e-bike te vinden. De Fietser is hét testcenter van Nederland met ruim 100 fietsen van bekende merken als Batavus, Sparta, KOGA, HAIKBIKE, Loekie en Lapierre en  een restaurant. Bij De Fietser krijg je geen verkooppraatjes, maar het advies waar jij behoefte aan hebt. En vooral volop inspiratie opdoet. Het is onze persoonlijke missie om jou én heel Nederland vrolijk te laten zijn op de fiets. Omdat fietsen gezond is, goed voor het milieu en vooral ontzettend leuk. 


Als je je fiets gevonden hebt, kun je hem eventueel direct vanuit De Fietser bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat hij klaarstaat bij een tweewieler specialist naar keuze. Zodat je zo snel mogelijk op jouw nieuwe fiets kunt stappen.

Plan je bezoek bij De Fietser

De Fietser is dé plek om de nieuwste modellen van o.a. Sparta, KOGA en Batavus te bekijken & te ervaren. Bekijk alvast alle fietsen in de showroom en de testmodellen op de testbaan.

De testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland waar je kan testen in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past. Laat je vooral adviseren door een van onze experts!

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze menukaart met diverse dranken, salades en warme en koude broodjes zoals ons heerlijke 'broodje Zoetemelk'. 
Bike > eat > repeat, smullen!


Even binnenkijken

Ben je nieuwsgierig naar De Fietser? Dan kun je hier alvast een kijkje nemen middels onze virtuele tour. Loop langs de merkwerelden en bekijk de indoortestbaan.

google maps

Bezoek plannen? Klik dan hier