Welkom bij De Fietser!

Ben je op zoek naar een fiets of e-bike, dan kan je een bezoek aan De Fietser in Ede niet overslaan. Met honderden testfietsen van bekende merken als Sparta, Batavus en KOGA, de langste testbaan van Nederland en hele enthousiaste fietsexperts is het de enige plek in Nederland waar je alles leert over de ideale fiets voor jou. Dus zoek je een fiets, kom naar Ede!

Bekijk video

Vind de juiste fiets

Nergens anders heb je zo’n grote kans van slagen om je ideale fiets of e-bike te vinden. De Fietser is hét testcenter van Nederland met ruim 100 fietsen van bekende merken als Batavus, Sparta, KOGA en nog veel meer, zoals een fietsmuseum en een restaurant. Bij De Fietser krijg je geen verkooppraatjes, maar het advies waar jij behoefte aan hebt. En vooral volop inspiratie opdoet. Het is onze persoonlijke missie om jou én heel Nederland vrolijk te laten zijn op de fiets. Omdat fietsen gezond is, goed voor het milieu en vooral ontzettend leuk. 


Als je je fiets gevonden hebt, kun je hem eventueel direct vanuit De Fietser bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat hij klaarstaat bij je dealer. Zodat je zo snel mogelijk op jouw nieuwe fiets kunt stappen.

Daarom De Fietser!

Lijkt het je leuk om eens een fiets of e-bike te komen testen in het grootste en leukste testcenter van Nederland, maar ben je nog niet helemaal zeker. We zetten het nog heel kort op een rijtje. Lekker centraal gelegen in Nederland en elke dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00. Plan direct je bezoek online!

De testbaan

Wil je voor aanschaf het rijgemak van een fiets ervaren? Of ben je er nog niet helemaal uit qua model, materiaal of type elektrisch systeem? De Fietser beschikt over de langste indoor testbaan van Nederland waar je kan testen in hoeverre die ene stadsfiets of e-bike bij jou past. Laat je vooral adviseren door een van onze experts!

Restaurant

Heb je trek gekregen na het testen van al die mooie fietsen? Dan kun je gezellig aanschuiven in ons restaurant. Kies uit verschillende luxe koffies, een smakelijke lunch óf een snelle snack voor onderweg. Ook als je géén bezoek brengt aan ons Experience Center.

Plan je bezoek

De Fietser is dé plek om de nieuwste modellen van o.a. Sparta, KOGA en Batavus te bekijken & te ervaren. Bekijk alvast de nieuwe modellen en testmodellen. Of plan direct jouw bezoek aan De Fietser online en ervaar de voordelen!

Even binnenkijken

Ben je nieuwsgierig naar De Fietser? Dan kun je hier alvast een kijkje nemen middels onze virtuele tour. Loop langs de merkwerelden, over de testbaan en vang vast een glimp op van het museum!
Bezoek ons
Meld je aan
1/4
Welke fiets(en) wil je graag testen?

Weet jij al welke fiets(en) je tijdens jouw bezoek wilt testen? Selecteer ze dan hier óf ga door zonder fietsen te selecteren. Onze fietsexperts helpen je graag verder!

 

Check eventueel hier of we de gewenste maat, kleur voor jou als testmodel beschikbaar hebben. 

 

TESTFIETSEN SELECTEREN Je kunt maximaal 3 testfietsen selecteren.
DOOR ZONDER TESTFIETSEN
Kies de fiets(en) die je wilt testen
Je kunt nog 3 testfietsen selecteren
2/4
Wanneer wil je langskomen?
Wanneer wil je langskomen?
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je gewoon op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: Op feestdagen kan het wegens drukte helaas wat langer duren voordat wij je kunnen helpen op de testbaan.
Wil je vandaag langskomen? Dan kun je, je op locatie aanmelden voor de voordelen!
Let op: dit geldt niet voor maandag dan zijn wij gesloten.
Gesloten
 
3/4
Leuk dat je langs wilt komen op

Vul hieronder je gegevens in voor de bevestiging. Je ontvangt van ons per mail de coupon voor een gratis kop koffie.

We zien je graag in Ede!

4/4
Bedankt voor je aanvraag!
De bevestiging zit in je mailbox.
Datum
Gegevens
personen
Geslecteerde fiets(en)
We controleren even of de door jou geselecteerde fietsen op de gekozen datum aanwezig zijn in ons testcentrum! We sturen je z.s.m. een bevestiging.
Tot ziens in De Fietser!