Nieuws

Bezoek De Fietser op Elektrischefietsen.com in Zandvoort

Bezoek onze stand op elektrischefietsen.com! Op zaterdag 18.06.2017 staat De Fietser in Zandvoort met Sparta& Batavus modellen. Kom je ook testen?!

Vier Vaderdag in De Fietser!

Leuk uitstapje met je vader, een dagje De Fietser! Neem jouw vader mee naar De Fietser op Vaderdag en beleef samen de unieke Fiets Experience. Geniet ter afsluiting (of tussendoor) van de Vaderdag actie in ons restaurant.

Kom testen op Hemelvaartsdag!

De Fietser is op Hemelvaartsdag gewoon voor jouw geopend! Kom je favoriete fietsen testen en geniet van leuke acties in ons Restaurant. Zien we je op 25-5-2017 tussen 10.00 en 17.00u?

Testen bij De Fietser op 2e Pinksterdag!

Testrijden en fietsen bekijken doe je ook op Tweede Pinksterdag in De Fietser. Kom tussen 10:00 en 17:00u naar De Fietser. In ons restaurant geniet je ook van een leuke actie: je tweede drankje is dan namelijk gratis!

Kom dit weekend buiten testen!

In het weekend van 12, 13 en 14 mei kun je bij De Fietser ook buiten testen. Op Moederdag vind je bij De Fietser leuke inspiratie voor moederfietsen en geniet je in ons restaurant van een speciale Moederdag lunch.

Bevrijdingsdag zijn wij geopend!

Kom e-bikes testen bij De Fietser op Bevrijdingsdag van 10.00u - 17.00u.

De Fietser organiseert E-bike Opstapdag op vrijdag 7 april. Kom jij ook?
Smart e-bikes van Sparta na diefstal gewoon weer bij u thuisgebracht
Val op in het donker

De dagen worden korter, de nachten langer. Dat betekent dat we meer tijd in het donker doorbrengen. Belangrijk is het om als fietser goed zichtbaar te zijn. In de praktijk blijkt echter dat velen de regels omtrent verlichting met een korreltje zout nemen.

‘Fiets van de zaak’ kan nog steeds