Vergaderen

De Fietser is ook een fantastische plek om te vergaderen. We hebben 3 volledig ingerichte ruimtes voor kleine en grote groepen. De zalen zijn allemaal voorzien van audiovisuele middelen en er is gratis wifi. Of huur ons hele pand af voor een evenement met wel 800 personen. Vanzelfsprekend staan we voor je klaar met catering.

De Fietser staat voor:

  •  Ruime gratis parkeergelegenheid 
  •  Inspirerende, dynamisch en duurzame omgeving
  •  Gemakkelijk bereikbaar via de A1, A12, A30, A50
  •  Treinstation Ede-Wageningen op loopafstand
  •  Gratis WiFi
  •  Moderne audiovisuele apparatuur
  •  Uitgebreide cateringmogelijkheden
  •  Flexibiliteit en een team dat graag meedenkt
  •  Moderne vergaderzalen met verschillende mogelijkheden
  •  Uit te breiden met MTB clinics in de mooie bossen van Ede en omgeving

 

Onze vergaderruimtes

Mindset

De Mindset vergaderzaal is onze grootste vergaderzaal waar wij plek hebben voor 140 man. Deze ruime zaal is ideaal voor besprekingen met grote groepen of presentaties met sprekers.

Boardroom

Onze Boardroom is een ruime vergaderzaal met een luxe uitstraling. Wij kunnen hier ongeveer 50 personen in kwijt. In deze zaal kun je uitstekend vergaderen en presentaties houden. Deze vergaderzaal is overigens niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

KOGA

De KOGA-vergaderruimte is een kleine ruimte midden in De Fietser. Dit vertrek is geschikt voor een snelle, korte vergadering en biedt ruimte voor ongeveer twaalf personen. Deze vergaderplek is alleen specifiek op maandag en dinsdag te huren en op de andere dagen alleen in de avonden.

Huur De Fietser volledig af

Zoek je een grotere locatie waar je met wel 800 personen terecht kunt? De Fietser heeft een totale oppervlakte van bijna 10.000 m2 waar je helemaal over kunt beschikken. Houd bijvoorbeeld een luxe diner op een van de merkwerelden, organiseer verschillende activiteiten in de showrooms, een testritsessie of zelfs een funwedstrijd. Wij staan open voor alle ideeën. De Fietser is als evenementenruimte in zijn geheel af te huren op maandag en alle avonden in de week.

Cateringarrangementen

Voor je evenement hebben wij verschillende cateringarrangementen opgesteld. Bekijk ze hier. Uiteraard staan we ook open voor specifieke wensen. We werken graag samen om tot een goede invulling van het evenement te komen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderen

Tijdens een vergadering kunnen wij voorzien in verschillende arrangementen. Een 4-uurs-vergaderarrangement met koffie/thee, water en een koekjesassortiment hebben wij al voor € 4,50 pp. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden.

Lunch

Een heerlijke break in de vorm van een lunch, waarna je vol energie weer verder overlegt. Dit kan in de ruimte zelf of - als je even de benen wilt strekken - op een andere plek. Voor € 9,50 pp heb je al een heerlijke lunch. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden. 

Borrel

Even ontspannen na een lange dag vergaderen? Of op vrijdagmiddag vlak voor het weekend nog besprekingen? Wij hebben verschillende borrelarrangementen om de vergadering gezellig mee af te sluiten. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden.

MTB-clinics

Of ga met relaties of je collega’s naar buiten en organiseer een MTB-clinic in de bossen van het mooie Ede. Test direct onze mountainbikes en bouw zo een leuke break in in je vergadering. Of organiseer een lunch en spring daarna lekker met z’n allen op de fiets. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek plannen? Klik dan hier