Testcentrum De Fietser

De langste indoor testbaan van NL met ruim 100 testmodellen

Onze testfietsen

Om het rijgemak van onze (elektrische) fietsen te testen, is een selectie gemaakt van de belangrijkste modellen. Wil jij weten of jouw favoriete (elektrische) fiets te testen is? Bekijk hier onze testfietsen.

Openingstijden

De Fietser is van woensdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wil jij een bezoek brengen aan De Fietser kijk dan hier voor meer informatie!

Restaurant De Fietser

In Restaurant De Fietser kun je terecht voor verschillende luxe koffies, een smakelijke lunch óf een snelle snack voor onderweg. Bekijk hier het menu van ons restaurant.

Een unieke fiets experience!

In De Fietser maak je kennis met de collecties van grote Nederlandse fietsmerken, leer je alles over de geschiedenis van de fiets en kun je een testrit maken op de langste indoor testbaan van Nederland. Heb je trek gekregen van al die e-bikes testen, schuif dan aan in ons restaurant voor een heerlijke lunch, kop koffie of iets anders lekkers!

Knap staaltje Hollands vakmanschap

De Fietser is opgebouwd uit verschillende fietswerelden. Onze merken Batavus, KOGA, Loekie, Sparta, GHOST, Van Nicholas en Haibike hebben ieder hun eigen fietswereld ingericht. In deze fietswerelden maak je per merk kennis met de modellen, leuke weetjes en de nieuwste snufjes. Daarnaast is van ieder merk een selectie van de belangrijkste e-bikes en fietsen beschikbaar als testfiets zodat je deze zelf kunt ervaren op onze indoor testbaan.