TESTCENTRUM DE FIETSER IS OPEN

voor private shopping fietsadvies

Het beste fietsadvies

Bij De Fietser helpen we je met het zoeken naar jouw ideale fiets. Zonder verkooppraatjes en verplichtingen. Van praten over fietsen worden we gewoon heel vrolijk. Zien we jou snel langskomen?

Bekende fietsmerken

De Fietser is hét testcentrum van grote fietsmerken als Batavus, Sparta, KOGA en nog veel meer. Bij ons vind je meer dan 100 testfietsen en elektrische fietsen. Ze staan klaar om door jou getest te worden!

Plan je bezoek bij De Fietser

De Fietser is dé plek om de nieuwste modellen van o.a. Sparta, KOGA en Batavus te bekijken & te ervaren. Bekijk alvast alle fietsen in de showroom en de testmodellen op de testbaan.

Vind de ideale fiets

Met ruim 100 testfietsen in alle soorten en maten is er geen plek waar je zoveel kans van slagen hebt als bij De Fietser. Van sportfiets tot stadsfiets. En van reguliere fiets tot e-bike tot smart e-bike.

Daarom De Fietser!

Lijkt het je leuk om eens een e-bike of fiets te komen testen in het grootste en leukste testcenter van Nederland, maar ben je nog niet helemaal zeker. We zetten het nog heel kort op een rijtje. 


  • Ruim honderd fietsen van grote fietsmerken
  • Onbeperkt fietsen testen op de grootste testbaan van Nederland 
  • Advies van fietsexperts met een passie voor fietsen
  • Een compleet dagje uit: bezoek ook ons restaurant 
  • Gratis koffie bij bezoek plannen
  • Gratis parkeren


Lekker centraal gelegen in Nederland.

In verband met de Corona maatregelen zijn wij enkel geopend op afspraak voor Private Shopping. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden  via +31(0)318-583199 of per mail info@defietser.nl van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Bezoek plannen? Klik dan hier