Haibike

Wie voor een Haibike kiest, kiest voor pure sportiviteit. Haibike is in de wereld van e-mountainbiking en sportieve elektrische fietsen marktleider in Europa. In onze Haibike merkenwereld staan de nieuwste elektrische sportfietsen uitgestald en kom je alles te weten komen over de nieuwe krachtige Performance CX motoren.

We are ePerformance

Haibike’s worden gemaakt door professionals voor professionals. Het merk staat te boek als innovatief en is steeds weer grensverleggend. Vele Worldcup wedstrijden zijn gestreden op dit merk. Alle Haibike-modellen zijn uitgevoerd met de betrouwbare middenmotoren van Bosch of Yamaha. In 2017 werd de collectie uitgebreid met maar liefst 79 nieuwe modellen, die stuk voor stuk nog innovatiever zijn dan de eerdere modellen. Haibike staat voor innovatie en ontwikkeling en is op elk gewenst prijsniveau te leveren. Uiteraard kun je op onze 500 meter lange indoorbaan zelf ervaren welk model het best bij jou past.

Haibike merkenwereld

Kun je niet wachten om die sportieve e-mountainbikes van Haibike van dichtbij te bekijken in De Fietser? Neem hier dan alvast een kijkje in de Haibike wereld middels onze virtuele tour.

Haibike Testfietsen

In ons Experience Center staan de nieuwste Haibike-modellen klaar voor een testrit.
Hieronder het overzicht van de aanwezige testfietsen.
Testfietsen van Haibike

Sinus Ena

11

Sinus Tria

N7

Xduro Fullseven

CARBON 8.0

Sduro Hardnine

5.0 ALU

Xduro Hardnine

CARBON 9.0

Sduro Fulnine

6.0 alu