Vergaderen in De Fietser

De Fietser is naast het grootste fietstestcenter van Europa ook een fantastische plek om te vergaderen. We hebben 3 mooie ruimtes voor kleine en grote groepen. De ruimtes zijn van allemaal voorzien van audiovisuele middelen en er is gratis wifi. Het is het tevens mogelijk het gehele pand te huren waardoor er een beschikbaarheid komt voor 800 personen. Via restaurant De Fietser voorzien we de bijeenkomst volledig van verschillende versnaperingen gedurende de dag. 

In één oogopslag!

  •  Ruime gratis parkeergelegenheid 
  •  Inspirerende, dynamisch en duurzame omgeving
  •  Gemakkelijk bereikbaar via de A1, A12, A30, A50
  •  Treinstation Ede-Wageningen op loopafstand
  •  Gratis WiFi
  •  Moderne audiovisuele apparatuur
  •  Uitgebreide cateringmogelijkheden
  •  Flexibiliteit en een team dat graag meedenkt
  •  Moderne vergaderzalen met verschillende mogelijkheden
  •  Uit te breiden met MTB clinics in de mooie bossen van Ede en omgeving

 

Mindset

De Mindset vergaderzaal is onze grootste vergaderzaal waar wij plek hebben voor 140 man. Deze ruime zaal is ideaal voor besprekingen met grote groepen of presentaties met sprekers.

Boardroom

Onze Boardroom is een ruime vergaderzaal met een luxe uitstraling. Wij kunnen hier rond de 50 man kwijt. In deze zaal kun je uitstekend vergaderen en presentaties houden. Deze vergaderzaal is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

Koga

De Koga vergaderruimte is een kleine ruimte midden in De Fietser. De zaal ontleent zich prima voor een snelle, korte vergadering en biedt ruimte voor ongeveer 12 mensen. Deze vergaderzaal is alleen op maandag en dinsdag te huren of in de avonden.

De Fietser

Bij een groot event waarbij meerdere ruimtes gebruikt worden is het mogelijk onze locatie in zijn geheel af te huren. De Fietser is in totaal bijna 10.000 m2 waar je dan helemaal over beschikt. Je kan een luxe diner organiseren in ons fietsmuseum, verschillende outbreaksessies organiseren in de verschillende merkwerelden of wellicht een testritwedstrijd organiseren. De Fietser is alleen op maandag en dinsdag of in de avonden in zijn geheel af te huren, andere dagen zijn wij geopend voor consumenten.

Arrangementen

Voor je evenement kunnen wij hebben wij verschillende catering arrangementen opgesteld. Een greep uit wat wij hierin voor je kunnen betekenen kan je hier lezen. Uiteraard staan we ook open voor specifieke wensen en we komen graag samen tot een goede invulling van het evenement. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderen

Tijdens een vergadering kunnen wij voorzien in verschillende arrangementen. Een 4 uurs vergaderarrangement met koffie/thee, water en een koekjesassortiment hebben wij al voor € 4,50 pp * Kijk hier voor een aantal mogelijkheden.

Lunch

Wanneer je in een lange vergadering zit kunnen wij een heerlijk break organiseren in de vorm van een lunch. Dit kan in de ruimte zelf of op een andere plek om even de benen te strekken. Voor €9,50 pp heb je al een heerlijke lunch. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden

Borrel

Een lange dag vergaderen gehad? Op vrijdagmiddag vlak voor het weekend nog aan het vergaderen? Dan hebben wij verschillende passende borrelarrangementen die de dag wat minder zwaar maken. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden.

MTB Clinic

Naast vergaderen is het uiteraard ook mogelijk om bij ons een MTB clinic te organiseren in de bossen van het mooie Ede. We zitten niet voor niks met deze prachtige locatie op de veluwe en dan kan je gelijk onze mooie mountainbikes testen! Je kan een leuke break inbouwen in je vergadering of een lunch organiseren en daarna lekker met z’n allen op de fiets springen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.